Top
Karin de Liedjesmamma
Karin de Liedjesmamma schreef in oktober 2010 haar eerste kinderliedje voor haar zoon Hugo over zijn lievelingsdier: de Yak! De enthousiaste reacties en de vele verzoekjes gaven haar zoveel plezier en inspiratie dat ze een jaar later (oktober 2011) haar eerste liedjesboek+CD uitgaf: Liedjeskalender Jakkibah!  Hierin staat voor elke maand van het jaar een leuk liedje!

Binnen 6 maanden waren er al meer dan 4.000 boeken + CD verkocht … en de reacties zijn hartverwarmend!
 
Inmiddels komt Karin de Liedjesmamma vaak op scholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, ziekenhuizen en locaties voor dagbesteding. Daar zingt ze vol enthousiasme al haar liedjes - met of zonder een leuke knutselworkshop erbij! 
 
Speciaal voor het basisonderwijs heeft Karin de Liedjesmamma vervolgens een vijftal liedjes geschreven over de Russische schrijver Tsjechov. Het is haar gelukt om van de wat zware 19e eeuwse verhalen leuke sprankelende liedjes te maken die goed in de smaak vallen bij kinderen van 4 tot 13 jaar! Ook van deze Tsjechov liedjes heeft Karin een boek+CD uitgebracht: Karin de Liedjesmamma Zingt Tsjechov.

Tot slot heeft Karin de Liedjesmamma in oktober 2012 haar derde liedjesboek+CD uitgebracht: Liedjeskalender Vet, wat een pret!  Dit boek bestaat weer uit 12 liedjes + een toegift: een vrolijk liedje voor elke maand! De toegift heeft Karin op Ameland geschreven. Het gaat over de paarden van de reddingsboot: de Abraham Fock; een oprecht eerbetoon aan Ameland, of zoals haar kinderen het noemen 'Saamenlant'.  
 
Wil je meer weten over Karin de Liedjesmamma?
Stuur dan een email naar: karin@liedjesmamma.nl